Sloppy Joe fylte poteter

2663
5 from 2 votes
Skriv ut

Sloppy Joe fylte poteter

Her har du et måltid som både barn og voksne kommer til å elske! Det er enkelt å lage, og med bare noen grønnsaker ved siden av, har du et fullverdig og ikke minst velsmakende måltid.

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 25 min
Totaltid 40 min
Porsjoner 4 pers
Forfatter Ingrid L

Ingredienser:

  • 4 stk poteter
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 1 stk hvitløksfedd finhakket
  • 0,5 stk løk hakket
  • 1 stk rød paprika hakket
  • 2 ss ketchup
  • 1 ss sennep
  • 1 ts spisskummen
  • Knust chili, etter smak
  • 1 ss Worcestershire saus
  • 50 g ost revet
  • Hakket gressløk til pynt

Slik gjør du:

  1. Legg potetene i en ildfast form og sett den i mikrobølgeovnen. Varmes på full effekt, eller 700w, i 10 minutter.

  2. Lag et hull midt i potetene med en skje og grav ut mesteparten av massen.

  3. Stek kjøttdeig og hvitløk i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett pepper og løk. Deretter tilsetter du ketchup, sennep, spisskummen, knust chili, og blander godt sammen.

  4. Fyll hullet i hver potet med blandingen.

  5. Topp potetene med revet ost og stek dem i en ildfast form på 200°C i 15 minutter.

  6. Pynt med hakket gressløk, server og nyt!

Recipe Notes

Se selv i videoen nedenfor, og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!