Chili cheese-kuler

3788

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Chili cheese kuler

Her har du en oppskrift som kommer til å piffe opp kvelden litt. Den er lett å lage, og vil bli en favoritt blant gjestene dine! Servér gjerne med salsa eller en enkel tomasaus. Deilig!

Kategori Småretter
Tilberedningstid 20 min
Steke/koketid 30 min
Totaltid 50 min
Porsjoner 10 stk

Ingredienser:

  • 150 g cheddar revet
  • 150 g kremost
  • jalapeño etter smak
  • olje til steking
  • mel, brødsmuler og pisket egg til panering

Slik gjør du:

  1. Bland de to ostene og jalapeño i en skål.

  2. Form 10 små kuler av blandingen. Frys dem i ca. 30 minutter.

  3. Dekk hver kule med mel, så egg, så brødsmuler. Deretter i egg igjen, også én siste gang i brødsmulene.

  4. Fritér dem i olje til de er helt gylne - og husk å snu dem underveis!

  5. Servér med salsa eller tomatsaus, og nyt!

Recipe Notes

Superenkelt, men likevel så utrolig godt!

Ikke gå glipp av videoen nedenfor.

Del gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!