Fajitapasta

5466

Matlaging er gøy. Men oppvasken… ikke så veldig. Derfor er denne oppskriften så genial. Alle ingrediensene skal i samme kasserollen. Praktisk — og ikke minst deilig!

Se hvordan det skal gjøres i videoen nederst på siden.

Ingredienser:

– Matolje, til steking
– 2 kyllingfileter, oppskjært i strimler
– En halv rød paprika, i biter
– En halv grønn paprika, i biter
– En halv gul paprika, i biter
– En halv løk, i biter
– 1 teskje hvitløkspulver
– 1 teskje chilipulver
– 1 teskje pepper
– 1 teskje spisskummen
– En halv teskje løkpulver
– En halv teskje salt
– 125 g penne
– 5 dl melk
– Revet ost, etter smak

Dette gjør du:

1. Stek kyllingstrimlene i en spiseskje olje.

2. Leg kyllingen til side. I samme kasserolle, tilsett en til spiseskje matolje, og stek paprika og løk på middels høy varme, i noen minutter.

3. Legg kyllingen tilbake i kasserollen og tilsett alle krydderne. Bland godt.

4. Tilsett pastaen og melken.

5. Bland godt og småkok på lav varme til pastaen er klar.

6. Ta kasserollen av platen og tilsett osten (etter smak). Rør om for å få den til å smelte.

7. Server og nyt!

Det så godt ut ikke sant? DEL gjerne oppskriften og husk å se videoen nedenfor!