Pølsepizza

3951

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Pølsepizza

Pizza eller pølser? Ja takk, begge deler! Denne oppskriften er like morsom for barn som for voksne, og egner seg perfekt som fingermat på en fest med gode venner.

Kategori Småretter
Tilberedningstid 20 min
Steke/koketid 20 min
Totaltid 40 min
Porsjoner 5 pers

Ingredienser:

  • 1 stk pizzadeig
  • 1 ss løk finhakket
  • 8 stk grillpølser
  • 60 g ost revet
  • salt og pepper etter smak
  • mel for å hindre at deigen kleber
  • sennep nok til å dekke deigen
  • olivenolje til pensling

Slik gjør du:

  1. Skjær pizzadeigen i to rektangler. Lag det ene rektangelet ca 30 centimeter langt, og like bredt som lengden på grillpølsene. Det andre rektangelet bør ha samme bredde, men være litt lengre. Dekk det minste rektangelet med sennep.

  2. Fordel hakket løk jevnt over sennepen.

  3. Skjær det andre rektangelet i seks avlange strimler i lik størrelse.

  4. Legg strimlene over deigen med sennep på.

  5. Så bretter du annen hver strimle over til siden.

  6. Legg litt revet ost nær bretten og legg en grillpølse på osten.

  7. Brett strimlene tilbake over pølsen.

  8. Gjenta så trinn 5-7, men denne gangen bretter du de andre strimlene tilbake over pølsen, slik at du begynner å "flette" deigen over og under pølsene du legger på.

  9. Gjenta dette til du når enden av deigen. Trykk ned deigen godt på hver side. for å feste den sammen.

  10. Pelse deigen med olivenolje.

  11. Stekes på 200 grader i 20 minutter.

  12. Servér og nyt!

Recipe Notes

Ser ikke dette spennende ut?

Del gjerne oppskriften med dine venner på Facebook!