Sjokoladelasagne

26228

 

5 from 2 votes
Skriv ut

Sjokoladelasagne

Lasagne er en klar favoritt, og denne dessertvarianten er helt uslåelig! Vi gleder oss til å dele denne oppskriften med alle sjokoladeelskere der ute. Det beste av alt er at er at man ikke trenger stekeovn for å lage denne nydelige lasagnen!

Kategori Dessert
Totaltid 5 t
Porsjoner 15 stk

Ingredienser:

  • 36 stk Oreo-kjeks
  • 6 ss smeltet smør
  • 1 pakke kremost
  • 2 ss sukker
  • 5 dl kremfløte delt
  • 2 pakker sjokolademoussepulver ...og nok melk til å tilberede moussen
  • 150 gram sjokoladebiter
  • 2 ss melk

Slik gjør du:

  1. Legg Oreokjeksene i en pose og knus dem med en kjevle. 

  2. Bland kjeksblandingen med smør i en skål.

  3. Spre kjeksblandingen i bunnen av en smurt form og sett den i kjøleskapet i 10 minutter.

  4. Pisk halvparten av kremfløten. Bland så kremosten med melk og sukker i en separat skål. Til slutt blander du alt forsiktig sammen.

  5. Spre blandingen over kjekslaget i formen. La det så stå i kjøleskapet i 30 minutter.

  6. Bland sjokolademousseposens innhold med melk som anvist på pakken. Pisk det med en stavmikser på høy hastighet i 2 minutter. Spre blandingen som et nytt lag over kaken og la den stå i kjøleskapet i 1 time.

  7. Visp sammen resten av kremfløten og hell den over sjokoladelaget.

  8. Topp lasagnen med sjokoladebiter. La den stå i kjøleskapet i 3-4 timer.

  9. Servér og nyt!

Recipe Notes

Dette så godt ut, ikke sant? Dette må du bare prøve! 

 

DEL gjerne med vennene dine på Facebook!

Trykk her for flere flotte desserter!