Sjokoladeganache med bringebær

2915
5 from 1 vote
Skriv ut

Sjokoladeganache med bringebær

Denne oppskriften må være en av de enkleste jeg har prøvd – og det smaker SÅ godt! Med denne sjokoladeganachen vil du imponere gjestene. Se selv hvor enkelt det er i videoen nedenfor!
Kategori Desserter
Tilberedningstid 20 min
Steke/koketid 3 t
Totaltid 3 t 20 min
Porsjoner 10 pers

Ingredienser:

  • 25 stk Oreo-kjeks
  • 75 g smeltet smør
  • 350 g sjokolade
  • 2,5 dl fløte
  • Bringebær og melis til pynt

Slik gjør du:

  1. Bland Oreo-kjeksene og smøret i en blender.
  2. Hell blandingen i en kakeform eller paiform med bakepapir i, og press den utover slik at det blir en bunn.
  3. Varm opp fløten og hell det over sjokoladen, og rør det sammen helt til sjokoladen har smeltet.
  4. Hell sjokoladeblandingen over Oreo-bunnen, og sett kaken i kjøleskapet i 3 timer, slik at sjokoladen stivner.
  5. Pynt så kaken med bringebær, eller andre bær du liker.
  6. Strø så litt melis over kaken – og nyt!

Recipe Notes

Enkelt, ikke sant! Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne oppskriften med vennene dine på Facebook!