Tarteletter med kjøttboller

4232
5 from 1 vote
Skriv ut

Tarteletter med kjøttboller

Denne oppskriften kommer til å bli en ny favoritt for både store og små! Tarteletter med kjøttboller er dessuten svært enkle å lage, og de er klare på kort tid.

Kategori Småretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 30 min
Totaltid 45 min
Porsjoner 12 stk

Ingredienser:

  • 1 stk paideig
  • 250 ml tomatsaus
  • 1 ss Provencekrydder
  • kjøttboller 12 store eller 24 små
  • 250 ml mozzarella revet
  • fersk persille til pynt

Slik gjør du:

  1. Skjær paideigen i 12 sirkler. Sirklene skal være litt større enn muffinsformene på muffinsbrettet ditt.

  2. Trykk så pai-sirklene ned i formene på et smurt muffinsbrett. Sørg for at deigen dekker sidene godt.

  3. Hell litt tomatsaus og Provencekrydder ned i hver form.

  4. Plasser kjøttbollene i formene. To kjøttboller hvis de er små, men bare én hvis de er store. Deretter steker du dem i ovnen på 200°C i 25 minutter.

  5. Ta dem ut og dekk hver tartelette med en spiseskje revet mozzarella. Sett dem så tilbake i ovnen i 5 minutter til.

  6. Servér med litt fersk persille og nyt! 

Recipe Notes

Disse tartelettene er så gode og så enkle å lage! Passer perfekt hvis du vil prøve noe nytt til middag.

 

Del gjerne med vennene dine på Facebook!