Vulkanpoteter med ost og bacon

6973

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Vulkanpoteter med ost og bacon

Leter du etter en ny og morsom måte å tilberede poteter på? Da er denne oppskriften perfekt for deg! Disse potetene smaker helt nydelig, og blir et komplett måltid hvis du serverer dem sammen med en salat eller dine favorittgrønnsaker.
Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 10 min
Steke/koketid 1 t 20 min
Totaltid 1 t 30 min
Porsjoner 2 stk
Forfatter Ingrid L

Ingredienser:

  • 2 stk store poteter
  • 4 stk baconstrimler
  • 50 g cheddar revet
  • 2 skiver cheddar
  • 50 g mozzarella revet
  • 100 g kremost
  • 0,25 ts hvitløkspulver
  • 1 ss persille
  • 1 stk stor sjampinjong

Slik gjør du:

  1. Grav ut innmaten fra en bakt potet (ca en time i ovnen på 180 grader).

  2. Surr så bacon rundt poteten.

  3. Bland sammen ostene, kremosten, persille, og sopp.
  4. Fyll så potetene med blandingen, og sett de i ovnen i 15 minutter, på 175 grader.
  5. Ta de så ut av ovnen, og legg to store skiver med cheddar oppå potetene. Deretter setter du de inn i ovnen igjen, men kun i 5 minutter.
  6. Pynt med fersk persille, servér og nyt!

Recipe Notes

Ser ikke dette godt ut, så vet ikke jeg! Denne skal i hvert fall jeg prøve meg på i helgen! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook, og ikke glem å se videoen nedenfor!