Alt-i-ett BBQ laks og grønnsaker

6827

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Alt-i-ett BBQ laks og grønnsaker

Det er viktig å spise fisk, men middagen kan fort bli kjedelig og ensformig. DET kan du gjøre noe med! Følg disse ENKLE stegene og ta laks til nye høyder. Barna vil elske denne retten! Vi viser deg akkurat hvordan det skal gjøres i videoen nederst på siden.
Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 10 min
Steke/koketid 15 min
Totaltid 25 min
Porsjoner 2

Ingredienser:

  • 2 stk poteter
  • Olje til matlaging
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 8 stk asparges
  • 12 stk cherrytomater halvert
  • 2 stk laksefilleter
  • BBQ-saus

Slik gjør du:

  1. Skjær potetene i tynne skiver (mindre enn en halv cm tykke). Tynne skiver sørger for at potetene blir gjennomstekt innen den satte tiden. 

  2. Legg potetskivene i en skål og hell over 2-3 ss olje. Hell oppi løkpulver, salt og pepper, og bland godt. 

  3. Plasser potetskivene i rekker på tre og tre til høyre på et stekebrett. Legg aspargesen på andre siden av stekebrettet. Pensle aspargesen med rapsolje og dryss litt salt over.
  4. Kutt perletomatene i to og strø de over aspargesen. Legg et stykke aluminiumsfolie på midten av stekebrettet, pensle det med rapsolje og legg laksefilletene oppå.
  5. Pensle laksefilletene med BBQ-saus og sett stekebrettet i ovnen. La det hele steke i 15-18 minutter på 200 grader.
  6. Så enkelt, og SÅ godt! Server og nyt.

Recipe Notes

DEL oppskriften med vennene dine på Facebook, og ikke glem å se videoen nedenfor!