Papiljott med dill og sitronlaks

3928

 

0 from 0 votes
Skriv ut

Papiljott med dill og sitronlaks

Denne retten er like sunn som den er deilig! Dette er et komplett måltid for én person, og er klar på bare få minutter. 

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 5 min
Steke/koketid 12 min
Totaltid 17 min
Porsjoner 1 pers

Ingredienser:

  • 1 stk laksefilet (ca. 125 g)
  • 8 stk asparges
  • 2 stk dill (små kvister)
  • Olivenolje (litt)
  • 2 stk sitronskiver
  • 2 stk løkringer (delt i to)
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

  1. Plasser aspargesen på et bakepapir. Hell over litt olivenolje, og dryss over salt og pepper. 

  2. Legg så laksen over aspargesen. Hell noen dråper olivenolje på fisken, samt dryss over litt mer salt og pepper. Plasser løkringene og sitronskivene over laksen.

  3. Plasser dillkvistene på toppen.

  4. Brett inn bakepapiret langs hele kanten slik at det dannes en tett lukket halvsirkel. Stek på 200 grader i 12 minutter. 

  5. Servér og nyt!

Recipe Notes

Enkelt, sunt og deilig! SE hele fremgangsmåten i videoen nedenfor og DEL gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!