Slik lager du en flott pavlovakake til 17. mai – det er både kjapt og kjempeenkelt!

4729
5 from 2 votes
Skriv ut

Pavlovakake til 17. mai

Da er 17 mai snart her igjen, med mye godt å spise! Du har sikkert både sett og smakt pavlovakaker før, men kanskje trodd det var for vanskelig å lage? Neida, bare følg den enkle oppskriften i videoen under, og du får en kjempeflott pavlovakake til 17 mai eller andre festdager!
Kategori Desserter
Tilberedningstid 20 min
Steke/koketid 1 t
Totaltid 1 t 20 min
Porsjoner 16 stk
Forfatter Daniel A

Ingredienser:

  • 1 stk Toro marengs pavlova
  • 1,5 dl vann
  • 3 dl kremfløte
  • 3 dl vaniljekrem
  • Diverse bær

Slik gjør du:

  1. Tilsett 1,5 dl vann til posens innhold og pisk til blandingen blir stiv (ca 10 minutter).
  2. Hell røren på en stekebrett dekket med bakepapir og stryk utover. Stek i en forvarmet ovn på 150 grader, i én time. Tips: når steketiden er ferdig, avkjøl pavlovabunnen i ovnen, med døra på gløtt. På denne måten unngår du at det danner seg store sprekker.
  3. Pisk i krem 3 dl kremfløte, tilsett 3 dl vaniljekrem og bland forsiktig sammen (det er bedre å blande litt for lite enn litt for mye).
  4. Fordel kremen på den avkjølte marengsen.
  5. Legg bær på toppen, server og nyt!

Recipe Notes

Det så godt ut ikke sant? DEL oppskriften med vennene dine på Facebook, og husk å se på videoen nedenfor.