Bacon og potetpai, for alle som elsker bacon!

10609

 

3.5 from 2 votes
Skriv ut

Bacon og potetpai, for alle som elsker bacon!

Bacon, potet og ost… det blir nok ikke bedre enn dette! Denne oppskriften er enkel å lage og er like populær hver gang. Videoen nederst på sida viser deg hva du skal gjøre.
Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 10 min
Steke/koketid 50 min
Totaltid 1 t
Porsjoner 8
Forfatter Daniel A

Ingredienser:

  • En stekepanne som tåler å være i ovnen
  • 600 g bacon eller litt mer, avhengig av størrelsen på panna
  • 250 g cheddar revet
  • 4 stk poteter kokte
  • Pepper etter smak

Slik gjør du:

  1. Legg bacon i panna, fra midten og utover.
  2. Ha på en tredjedel av osten.
  3. Kutt potetene i skiver.
  4. Legg et lag med potetskiver oppå osten, og strø med pepper. Legg til halvparten av den osten som er igjen, etterfulgt av et lag til med poteter.
  5. Ha på resten av osten og brett baconskivene innover, slik at du «lukker» paien. Stek i ovnen på 180 grader, i ca 50 minutter.
  6. Når du tar paien ut av ovnen, bruk en kasserollelokk for å holde i den og tøm ut fettet. Legg opp ned på et fat og skjær i stykker. Server og nyt!

Recipe Notes

Det så godt ut ikke sant? Husk å se videoen nedenfor og DEL gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!