Bacon og tacolasagne

23181
5 from 2 votes
Skriv ut

Bacon og tacolasagne

Vår mest sette video-oppskrift noensinne, med over 2,3 MILLIONER visninger på sosiale medier. Denne bacon og tacolasagnen er noe for seg selv!

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 55 min
Totaltid 1 t 10 min
Porsjoner 8
Forfatter Daniel A

Ingredienser:

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 stk liten løk hakket
  • 30 stk baconskiver
  • 6 stk tortillalefser
  • mais, rømme, tacosaus og revet ost etter smak

Slik gjør du:

  1. Legg baconet rundt kantene på en brødform.
  2. Kutt tortillalefsene for å lage remser av samme bredde som brødformen. Spar de bitene som er igjen til annen bruk.
  3. Brun kjøttdeig i en stekepanne sammen med løk. Bland in tacokrydder. Dekk bunnen av lasagneformen med tortillalefse og fordel halvparten av kjøttdeigen oppå.
  4. Tilsett mais.
  5. Ha på et til lag med tortillalefse og smør den med rømme.
  6. Tilsett tacosaus.
  7. Dekk med revet ost.
  8. Gjenta alle lag: tortillalefse, kjøttdeig, mais, tortillalefse, rømme, tacosaus og ost. Brett så baconskivene over lasagnen.
  9. Stek i ovnen på 180 grader, i 45 til 55 minutter. Du oppnår best resultat om du tar lasagnen ut av formen for de siste 10 minuttene av steketiden (forsiktig: det er varmt!) Server og nyt!

Recipe Notes

Det så godt ut ikke sant? DEL gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!