Taco og bacon-rull

9619

 

5 from 2 votes
Skriv ut

Taco og bacon-rull

Denne oppskriften er skikkelig snadder! Server med potetmos og grønnsaker for et komplett måltid.
Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 50 min
Totaltid 1 t 5 min
Porsjoner 8
Forfatter Daniel A

Ingredienser:

  • 1 kg kjøttdeig
  • 12 stk baconskiver
  • 1 pk tacokrydder (@ 30g)
  • 10 skiver Norvegia
  • 2 stk paprika
  • 1 stk løk

Slik gjør du:

  1. I en stor bolle, bland sammen kjøttdeigen og tacokrydderet.
  2. På en stekeplate dekt med aluminiumsfolie, press kjøttdeigblandingen ned til et jevnt og tynt lag.
  3. Dekk kjøttdeigen med osteskivene.
  4. Tilsett stekt løk. Løken har du stekt på forhånd i en panne over middelsvarme, i litt smør eller olje, til løken blir myk og søt.
  5. Ha på stekt paprika. Paprikaen har du stekt på samme vis som løken (men merk at det tar kortere tid å steke paprika enn det gjør å steke løk).
  6. Rull sammen kjøttet til en stor pølse. Bruk aluminiumsfolien for å gjøre det enklere.
  7. Dekk en annen stekeplate først med aluminiumsfolie, så med bacon. Legg tacorullen oppå baconet.
  8. Rull sammen kjøttet på samme vis som før, med aluminiumsfolien, slik at den er helt dekt med bacon.
  9. Stek på 180 grader. Først i 20 minutter med folie, så i 30 minutter uten folie.
  10. 10. Server og nyt!

Recipe Notes

DEL gjerne oppskriften!

Trykk her for flere spennende taco-oppskrifter!