Fylte party-egg med ost og bacon

1072
Fylte party-egg
5 from 1 vote
Skriv ut

Fylte party-egg med ost og bacon

Vår vri på den klassiske matretten ‘Deviled eggs’ er svært enkle å lage, og vil bli perfekt som fingermat på din neste fest! Disse vil garantert falle i smak hos alle og enhver, og tar dessuten kort tid å lage.
Kategori Forretter
Tilberedningstid 20 min
Steke/koketid 10 min
Totaltid 30 min
Porsjoner 24 stk
Forfatter Silje H.

Ingredienser:

  • 60 g ost revet
  • 12 stk egg hardkokte
  • 3 ss majones
  • 3 ss kremost
  • 3 ss gressløk hakket
  • 3 stk baconskiver stekt og delt i små biter
  • Salt og pepper etter smak
  • Chilipulver etter smak

Slik gjør du:

  1. På en stekeplate dekket med bakepapir lager du små sirkler av revet ost. Stek på 200°C i 7 minutter. Avkjøl dem på kjøkkenbenken etterpå.
  2. Skjær de hardkokte eggene i to langs lengderetningen.
  3. Ha eggeplommene i en skål, og pass på slik at du ikke skader eggehvitene.
  4. Tilsett majones, kremost, gressløk, salt og pepper i den samme skålen, og bland godt.
  5. Fyll hvert egg med blandingen (for et finere resultat anbefaler vi at du bruker en sprøytepose).
  6. Pynt hvert egg med grillet ost og baconbiter. Tilsett chilipulver etter smak. Servér og nyt!