Papiljott med teriyakilaks

304
5 from 1 vote
Skriv ut

Papiljott med teriyakilaks

Denne nydelige retten er klar på et blunk! Et fullverdig måltid for én person, og rengjøringen gjøres på null komma niks, siden alt lages og stekes i et bakepapir.

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 5 min
Steke/koketid 12 min
Totaltid 17 min
Porsjoner 1 pers

Ingredienser:

  • 1 stk laksefilét 125 g
  • 60 ml teriyakisaus
  • 50 g råkost

Slik gjør du:

  1. Legg råkosten på et bakepapir.

  2. Legg laksefiléten over råkosten, og pensle den med teriyakisaus.

  3. Brett bakepapiret over laksen og brett inn kantene, slik at du får en lukket halvmåne, som vist på bildet. Stekes på 200 grader i 12 minutter.

  4. Servér med ris, og nyt!

Recipe Notes

Se hele prosessen i videoen nedenfor.

Del gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!