Mini kyllingfajita tacos

401

 

5 from 2 votes
Skriv ut

Mini kyllingfajita tacos

Disse små godbitene er nydelige og helt på kanten til avhengighetsskapende. De lages i en fei og hvis du liker litt sterk mat, kan du bytte ut litt av paprikaen med jalapeño.

Kategori Småretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 10 min
Totaltid 25 min
Porsjoner 30 stk

Ingredienser:

  • 2 stk kyllingfilet revet
  • 2 stk paprika hakket og litt stekt i panne
  • 1 stk løk hakket og litt stekt i panne
  • 100 g cheddar revet
  • 150 g kremost
  • 2 ss fajitakrydder
  • 100 g smør smeltet
  • 6 stk tortillalefser store

Slik gjør du:

  1. Bruk en pepperkakeform eller noe lignende til å skjære ut små sirkler av tortillalefsene, ca. 30 stk.

  2. Bland halvparten av fajitakrydderet med smøret, og dypp de små tortillasirklene i blandingen.

  3. Brett hver sirkel forsiktig, og plasser dem mellom hullene på et muffinsbrett som du legger opp-ned. Stekes på 200°C i 5 minutter.

  4. Bland kylling, paprika, løk, cheddar, kremost og resten av fajitakrydderet i en stor skål.

  5. Fyll hver lefse med kyllingblandingen.

  6. Topp med mer ost og stek i 5-6 minutter til, eller til osten har smeltet.

  7. Servér og nyt!

Recipe Notes

Tips til revet kylling: Legg kyllingfilétene i en kasserolle og fyll dem med vann til vannet dekker kyllingen. Kok opp vannet, skru ned varmen, og la det småkoke til kyllingen er ferdig (10-12 minutter). Så river du kyllingen med en gaffel.

Del gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!