Lett toast-omelett

183

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Lett omelettetoast

Denne ostete omelettetoasten er perfekt å starte dagen med. Du kan enkelt øke oppskriften hvis du har mange munner å mette. Når det kommer til smak og ingredienser er bare fantasien i veien for hva du kan lage!

Kategori Brunch
Tilberedningstid 5 min
Steke/koketid 10 min
Totaltid 15 min
Porsjoner 2 porsjoner

Ingredienser:

  • 2 skiver brød
  • 1 stk paprika rød
  • 2 skiver skinke skjært i små biter
  • 2 stk egg
  • 60 g mozzarella raspet
  • 1 ss olje
  • salt og pepper etter smak
  • gressløk til pynt

Slik gjør du:

  1. Skjær en stor firkant i midten av hver brødskive.

  2. Pisk eggene i en liten skål og tilsett paprika og skinke.

  3. Stek olje i en panne (middels varme) og legg brødskivene på pannen. Del eggeblandingen mellom begge hullene i brødskivene.

  4. Legg ost på toppen.

  5. Deretter, press forsiktig brødfirkantene oppå egg- og osteblandingen og la det steke i 2-3 minutter.

  6. Snu toastene og la det steke i 2-3 minutter til. 

  7. Pynt med hakket gressløk og servér med en gang!

Recipe Notes

Du kan bruke favorittgrønnsakene dine i omeletten. Andre typer paprika, rødløk, tomater, fersk spinat og sopp er gode alternativer. Hvis du bruker løk, prøv å stek det litt i olje før du blander det med eggeblandingen. Det vil gi en litt søtere smak.

Del gjerne med vennene dine på Facebook!