

Philly cheesesteak nachos
Philadelphia cheesesteak kommer fra den Amerikanske byen med samme navn, og kan dateres tilbake til til begynnelsen av 1900-tallet. Tradisjonelt stekes tynne strimler biff sammen med løk, og serveres i en loff sammen med ost. Vår oppskrift inkluderer også paprika for å få enda mer smak!
Ingredienser:
- 2 ss matolje
- 1 stk løk skåret i tynne skiver
- 3 stk paprika (små) ditt fargevalg, finskåret
- 1 ss Provencekrydder
- Salt og pepper etter smak
- 500 g entrecôte biff skåret i tynne strimler
- 300 g ost revet (cheddar eller provolone)
- 1 stk stor pose nachos
Slik gjør du:
-
I en stekepanne, varm en spiseskje olje på middels varme. Stek løken i 2-3 minutter og tilsett paprika, provencekrydder, salt og pepper.
-
Når grønnsakene begynner å bli karamelliserte (etter ca. 5 minutter), lag litt plass i stekepannen og tilsett resten av oljen og legg på kjøttet. Dryss salt og pepper over kjøttet.
-
Stek på høy varme under omrøring for å sikre at det stekes jevnt.
-
Når kjøttet er stekt, plasser et lag nachos på et stekebrett dekket med aluminiumsfolie.
-
Tilsett halvparten av kjøttblandingen.
-
Dekk med ost.
-
Gjenta med et nytt lag av nachos og kjøtt og ost.
-
Stekes på 190 grader i 10 minutter eller frem til osten har smeltet. Servér og nyt!
Recipe Notes
Denne retten er perfekt som snacks til en kveld sammen gode venner! DEL gjerne denne oppskriften med vennene dine på Facebook!