BBQ-rull av kylling

291

 

5 from 1 vote
Skriv ut

BBQ-rull av kylling

Oppmerksomhet, kjøttelskere: denne BBQ-rullen av kylling må du prøve. Nyt det med potetmos eller pommes frites og en grønn salat for det perfekte måltid!

Kategori Hovedretter
Totaltid 2 t 5 min
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser:

  • 4 stk kyllingfileter
  • 2 ss paprikapulver
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts løkpulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts spisskummen
  • 0.5 ts Cayennepepper
  • 1 ss fersk timian
  • 1 ss salt
  • 6 stk baconskiver
  • 1 dl BBQ-saus
  • 100 g ost raspet

Slik gjør du:

  1. For hver kyllingfilét: plasser kjøttet mellom to ark plastfolie og bruk en kjevle for å gjøre det flatt. 

  2. Bland paprika, brunt sukker, løkpulver, hvitløkspulver, spisskummen, Cayennepepper, timian og salt i en skål.

  3. Dypp kyllingen i krydderblandingen.

  4. Legg kyllingfiletene på plastfolie og form en rektangel. Legg ost på toppen.

  5. Rull kyllingen tett sammen og la det avkjøles i minst én time.

  6. Legg baconskivene ved siden av kyllingen og brett baconet rundt.

  7. Plasser kyllingrullen på et bakepapir og pensle det med BBQ-saus.

  8. Stek det i ovnen på 180 grader i 50 minutter. Servér og nyt!

Recipe Notes

Tips: Hvis du vil ha litt sprøere bacon, men ikke vil steke kyllingen for mye, stek baconet for seg selv (sørg for at det fortsatt er bøyelig) før du bretter det rundt kyllingen.

 

Del gjerne med vennene dine på Facebook!