Himmelske baconpockets

2072

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Himmelske baconpockets

Denne nydelige reten vil bli en slager som fingermat på neste fest, eller som forrett til ditt neste middagsselskap. I tillegg er disse lette å lage og krever få ingredienser!

Kategori Småretter
Tilberedningstid 20 min
Steke/koketid 45 min
Totaltid 1 t 5 min
Porsjoner 4 pers

Ingredienser:

  • 100 g Snøfrisk
  • 1 stk egg pisket
  • 50 ml fløte
  • 4 stk poteter medium størrelse, skåret i tynne strimler (med en mandolin)
  • 14 stk baconstrimler (ca. antall. Legg til mer eller mindre hvis du vil)

Slik gjør du:

  1. Bland Snøfrisk, egg og fløte i en bolle. 

  2. Dekk små paiformer med baconskiver, og la det henge bacon på hver side av formene. Plasser potetskivene på baconet i bunnen. 

  3. Hell en spiseskje osteblanding over potetene. Legg til to nye lag med poteter og ost.

  4. Brett endene av baconskivene innover slik at de dekker over innholdet. 

  5. Stekes på 180 grader i 45 minutter, eller frem til baconet har blitt stekt slik du liker det best- Resultatet blir best om du tar pocketsene ut av paiformene de siste 10 minuttene av steketiden og plasserer dem rett på et stekebrett dekket med bakepapir. Servér og nyt!

Recipe Notes

Dette vil bli den mest populære småretten i ditt neste middagsparty! DEL oppskriften med vennene dine på Facebook slik at de også får prøve den!