Bacon og potetpai

1393

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Bacon og potetpai

Denne retten er en sann nytelse og ordentlig kosemat! Dette er et solid måltid som kan nytes i moderate mengder, men som smaker så godt at man alltid sniker til seg litt ekstra. 

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 50 min
Totaltid 1 t 5 min
Porsjoner 12 pers

Ingredienser:

  • 30 stk baconskiver
  • 6 stk poteter middels store, kokt og skivet
  • 120 g cheddar revet
  • Pepper etter smak

Slik gjør du:

  1. Plasser baconstrimlene i en stjerneform på en ildfast stekepanne. 

  2. Dryss halvparten av osten på baconet i stekepannen. 

  3. Dekk med halvparten av potetene, og dryss på pepper. 

  4. Dekk igjen med ost, og deretter resten av potetene. Lukk paien ved å brette baconet inn mot midten.

  5. Stekes i ovnen på 180 grader i 50 minutter. Vi anbefaler å flytte paien fra den ildfaste stekepannen direkte til et stekebrett dekket med bakepapir de siste 10 minuttene av steketiden. Servér og nyt!

Recipe Notes

Dette er retten som er skapt av og for baconelskere! DEL gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook hvis du også elsker bacon!