Taco-vårruller

248

 

4 from 2 votes
Skriv ut

Taco-vårruller

I denne retten smelter det asiatiske kjøkkenet sammen med det mexikanske, og gir deg det beste fra to verdener. Den velkjente tacosmaken er pakket inn i et orientalsk ytre. Lett å lage, lett å like!

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 25 min
Totaltid 40 min
Porsjoner 4 personer
Forfatter Henrik O

Ingredienser:

  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 stk løk i terninger
  • 30 g tacokrydder
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ss vann
  • 8 stk tortillalefser
  • Tacosaus
  • Lime

Slik gjør du:

  1. Brun kjøttdeigen i en stekepanne. Bland inn løken og tacokrydderet, og fortsett å steke til løken har blitt gyllen. Ha kjøttdeigen over i en bolle, og vend inn osten.

  2. Bland hvetemelet med vannet, og rør sammen til du får en jevn blanding. 

  3. Plasser kjøttdeigen på tacolefsene.

  4. Smør melblandingen utover lefsene i 3 striper (se bildet). 

  5. Rull tortillaene sammen til de får form som en vårrull. Pass på at de blir tette.

  6. Vårrullene friteres til de er gylne. ADVARSEL: Bruk en frityrgryte, eller et frityrtermometer for å minske risikoen for brann. 

  7. Servér med tacosaus og lime. God appetitt! 

Recipe Notes

DEL oppskriften med vennene dine på Facebook slik at de også får prøve den!