Fylte løkringer med ost og bacon

271

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Fylte løkringer med ost og bacon

Hvordan kan man egentlig lage løkringer enda bedre enn de allerede er? Man legger til ost og bacon, så klart! Disse løkringene er perfekte som snacks til neste fotballkamp, eller som tilbehør til grillfesten - også er de så enkle å lage!

Kategori Småretter
Tilberedningstid 40 min
Steke/koketid 2 t
Totaltid 2 t 40 min
Porsjoner 10 stk

Ingredienser:

  • 200 g ost revet
  • 200 g kremost
  • 15 stk baconskiver
  • 10 stk løkringer
  • opphakket jalapeño etter smak
  • olje til steking
  • mel, pisket egg, brødsmuler

Slik gjør du:

  1. Bland revet ost, kremost og jalapeño i en skål.

  2. Surr baconet rundt løkringene.

  3. Fyll løkringene med osteblandingen, og frys dem i 2 timer.

  4. Dekk hver løkring med mel, dypp deretter i egg, også i brødsmuler.

  5. Stek løkringene i olje, snu dem en gang,  til de er gylne.

  6. Servér og nyt!

Recipe Notes

Advarsel:
Vi anbefaler at du bruker en frityrgryte eller et frityrtermometer ved fritering, for å minske brannfaren.

Sjekk også ut videoen nedenfor.

Del gjerne denne nydelige oppskriften med vennene dine!