Kyllingsnacks surret i bacon

179

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Kyllingsnacks surret i bacon

Kjenn på sommervarmen når som helst på året med denne nydelige kyllingsnacksen surret i bacon. Det kan grilles eller stekes i ovnen. Server med potetmos eller salat så har du et komplett måltid!

Kategori Hovedretter
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 3 t 15 min
Totaltid 3 t 30 min
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser:

  • 1 dl matolje
  • 1 dl eddik
  • 50 ml soyasaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss oregano
  • 1 ss basilikum
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts pepper
  • 4 stk kyllingfilet
  • 75 ml BBQ-saus
  • 12 stk bacon skiver, skjært i to

Slik gjør du:

  1. Bland matoljen, eddiken, soyasausen, sitronsaften og krydderet i en liten skål.

  2. Skjær kyllingfileten på langs og legg den i en ildfast form. Hell marinaden over kyllingen og sørg for at den er godt dekt. Dekk så til med plastfolie og avkjøl i 3 timer. 

  3. Legg en baconskive på en ren overflate. Deretter, legg en kyllingfilet diagonalt på baconet. Smør så kyllingen med BBQ-saus.

  4. Rull baconet rundt kyllingfileten.

  5. Legg kyllingsnacksen på grillen eller i ovnen. La det steke på 180 grader i 15 minutter.

  6. Server med enda mer BBQ-saus og nyt!

Recipe Notes

Perfekt å dele med venner på en solfylt dag, eller innendørs når det er grått. Disse må prøves!

 

Del gjerne med vennene dine på Facebook!