Tequila Sunrise i geléshotbåter

613

 

5 from 1 vote
Skriv ut

Tequila Sunrise i geléshotbåter

Skal du ha venner på besøk i helgen? Da er disse jelly-shotsene med appelsin og tequila perfekte! Det er veldig enkelt, og gjestene vil hive innpå – for disse er gode!

Kategori Drinker
Tilberedningstid 25 min
Steke/koketid 4 t 30 min
Totaltid 4 t 55 min
Porsjoner 6 pers

Ingredienser:

  • 3 stk appelsin

Til den røde delen

  • 50 ml grenadine
  • 150 ml appelsinjuice
  • 2 ts gelatinpulver

Til den gule delen

  • 150 ml appelsinjuice
  • 2,5 ts gelatinpulver
  • 100 ml tequila

Slik gjør du:

  1. Skjær appelsinene i to. Fjern fruktkjøttet med en spiseskje, og press juicen i en bolle.

  2. Legg appelsinskålene på en muffinsform

  3. Bland 50 ml grenadine, 150 ml appelsinjuice og 2 ts gelatinpulver i en kasserolle. Varm opp for å løse opp gelatinen.

  4. Hell blandingen oppi appelsinskålene. Avkjøles i kjøleskapet i 30 minutter.

  5. Deretter bruker du den samme kasserollen til å varme opp og blande 150 ml appelsin juice og 2,5 ts gelatinpulver.

  6. Tilsett 100 ml tequila.

  7. Hell over i appelsinskålene og kjøl ned i kjøleskapet i 4 timer.

  8. Del opp, servér og nyt! (I moderate mengder, selvfølgelig!)

Recipe Notes

Gjerne del dette smarte trikset med vennene dine, og ikke glem å se videoen nedenfor!