

Bacon og tacolasagne
Vår mest sette video-oppskrift noensinne, med over 3 MILLIONER visninger på sosiale medier bare i Norge. Denne bacon og tacolasagnen er noe for seg selv!
Tilberedningstid 15 min
Steke/koketid 55 min
Totaltid 1 t 10 min
Porsjoner 8
Ingredienser:
- 400 g kjøttdeig
- 1 pk tacokrydder
- 1 stk liten løk hakket
- 30 stk baconskiver
- 6 stk tortillalefser
- mais, rømme, tacosaus og revet ost etter smak
Slik gjør du:
-
Legg baconet rundt kantene på en brødform.
-
Kutt tortillalefsene for å lage remser av samme bredde som brødformen. Spar de bitene som er igjen til annen bruk.
-
Brun kjøttdeig i en stekepanne sammen med løk. Bland in tacokrydder. Dekk bunnen av lasagneformen med tortillalefse og fordel halvparten av kjøttdeigen oppå.
-
Tilsett mais.
-
Ha på et til lag med tortillalefse og smør den med rømme.
-
Tilsett tacosaus.
-
Dekk med revet ost.
-
Gjenta alle lag: tortillalefse, kjøttdeig, mais, tortillalefse, rømme, tacosaus og ost. Brett så baconskivene over lasagnen.
-
Stek i ovnen på 180 grader, i 45 til 55 minutter. Du oppnår best resultat om du tar lasagnen ut av formen for de siste 10 minuttene av steketiden (forsiktig: det er varmt!) Server og nyt!
Recipe Notes
Det så godt ut ikke sant? DEL gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!
Oppskriften finnes i Mums Kokeboka 2, som du kan bestille her.
Annonse:
Billig garn og strikkeoppskrifter fra Viking Garn og Drops Air.
Trykk her for flere spennende taco-oppskrifter!