

Mini kyllingfajita tacos
Disse små godbitene er nydelige og helt på kanten til avhengighetsskapende. De lages i en fei og hvis du liker litt sterk mat, kan du bytte ut litt av paprikaen med jalapeño.
Ingredienser:
- 2 stk kyllingfilet revet
- 2 stk paprika hakket og litt stekt i panne
- 1 stk løk hakket og litt stekt i panne
- 100 g cheddar revet
- 150 g kremost
- 2 ss fajitakrydder
- 100 g smør smeltet
- 6 stk tortillalefser store
Slik gjør du:
-
Bruk en pepperkakeform eller noe lignende til å skjære ut små sirkler av tortillalefsene, ca. 30 stk.
-
Bland halvparten av fajitakrydderet med smøret, og dypp de små tortillasirklene i blandingen.
-
Brett hver sirkel forsiktig, og plasser dem mellom hullene på et muffinsbrett som du legger opp-ned. Stekes på 200°C i 5 minutter.
-
Bland kylling, paprika, løk, cheddar, kremost og resten av fajitakrydderet i en stor skål.
-
Fyll hver lefse med kyllingblandingen.
-
Topp med mer ost og stek i 5-6 minutter til, eller til osten har smeltet.
-
Servér og nyt!
Recipe Notes
Tips til revet kylling: Legg kyllingfilétene i en kasserolle og fyll dem med vann til vannet dekker kyllingen. Kok opp vannet, skru ned varmen, og la det småkoke til kyllingen er ferdig (10-12 minutter). Så river du kyllingen med en gaffel.
Del gjerne oppskriften med vennene dine på Facebook!
Trykk her for flere spennende taco-oppskrifter!