Den nye drømmejobben: Spis så mye iskrem du vil – og få BETALT for det!

396

Tenkt å gjøre det man elsker som jobb! Mange av oss er nok allerede veldig glad i jobben vi har. Godt er det, men tenk deg en jobb der du koser deg hele dagen lang!

Nå kan drømmen gå i oppfyllelse. En iskrembutikk leter nå etter sin neste medarbeider, hvor det eneste du må gjøre er å kose deg i solen og spise is, skriver danske BT.

Ronny Salomonsson, mannen som driver iskrembutikken Paradis Is i Köge, er nemlig lei av at unge forbinder jobb med å slave rundt i mange timer under en streng sjef. Han utlyser derfor en helt unik stilling til butikken sin.

«Det skal være gøy å være på jobb»

Jobben går nemlig ut på å sitte utenfor butikken og spise is.

«Det er mange som kommer innom butikken og lurer på hvilke smaker vi har, og om de er gode. Oppgaven til den som får jobben blir å veilede kunden og gi sin mening om de forskjellige iskremsmakene. Det skal være gøy å være på jobb, og hos oss får du dessuten nyte masse iskrem i arbeidstiden», sier Salomonssen til danske BT.

Salomonnsen har ennå ikke rukket å se igjennom alle søknadene. Men etter han la ut annonsen har søknadene haglet inn. Søknadsfristen går ut 10. februar.

«Det er jo en annerledes jobb. Vi får se hvor kreative folk er i søknadene sine, men det er mange å velge mellom».

For å søke må du være mellom 16 og 99 år og kunne jobbe på to forskjellige arbeidsplasser fra og med mai måned.

Hvem tror du kunne passet i en slik jobb? DEL gjerne med vennene dine på Facebook!